English  Romana 
Monedă

Caută produs dupa cod sau denumire
Catalog

Termeni si Conditii

Acces la informaţie si drept de autor

Societatea care administreaza site-ul  prezentat , este S.C. BUS IKARO S.R.L.  inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J 14/94/2003 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO.15283215 cu sediul in Loc.Sfantu Gheorghe Jud. Covasna.


www.sculeserviceauto.ro ofera utilizatorilor acces limitat si in interes personal pe site si nu acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce, a copia sau de a exploata site-ul in scopuri comerciale sau împotriva intereselor companiei, fara acordul in scris al acesteia. Se acorda dreptul de a crea o legatura web ( link ) catre paginile site-ului atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel. Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, este proprietatea SC Bus Ikaro SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Bus Ikaro S.R.L a acestor elemente se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Produse , Preturi si Transportul

Produsele sunt categorizate dupa utilizarea lor, fiecare produs contine un COD numeric, sau numeric si litere, denumirea produsului, date tehnice despre produs si pretul.

Preturile produselor sunt in RON si NU includ TVA-ul.

Aparatele vor fii insotite de Certicat de Garantie.

Drepturile Cumparatorului sunt in conformitate cu prevederile:                                                                                                                  

*Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor
*Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora
*Legea 365/2002: Legea comertului electronic
*Ordonanta Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protectia consumatorilor
*Ordonanta Guvernului 130/2002 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003
*Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cheltuielile de transport apartine CUMPARATORULUI sau dupa intelegere prealabila cu VANZATORUL .

Transportul

Cheltuielile de transport apartine CUMPARATORULUI sau dupa intelegere prealabila cu VANZATORUL .Transportul se va efectua prin Curierat Rapid. ( Fan Courier – Urgent Cargus - X Curier).

Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat(a) de un operator pentru confirmarea comenzii si pentru a va comunica valoarea transportului si a rambursului. Colaboram cu mai multe firme de curierat si vom alege cea mai convenabila solutie de transport in functie de destinatia ceruta de dvs.

Produsele se mai pot fii ridicate direct de catre clienti, din Magazinul nostru: Str. Aleea Harniciei Nr.10 Ap.3 - Sfantu Gheorghe - Jud. Covasna.

La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente: Factura fiscala - Certificat de Garantie (unde este cazul).

Contravaloarea produsului(-lor) se va achita catre reprezentantul Curieratului.

Pentru comenzile de valoare mai mare de 1000 EURO sau cu greutate mai mare de 100 Kg, solicitam AVANS 50% .

 Raspundere

Deşi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informaţiilor, precizam ca pot aparea erori de operare in privinţa preturilor sau a caracteristicilor, sau acestea pot fi schimbate fara preaviz. De asemenea imaginile produselor au un caracter informativ, producatorul putand aduce modificari culorilor sau caracteristicilor.Pentru produsele cari sunt pe stoc,livrarea se face in termen de 24 de ore.Pentru produsele pe cari NU le avem pe stoc,termenul de livrare va fi comunicat ulterior de comun acord intre VANZATOR si CUMPARATOR.Pot exista situatii exceptionale cand serviciile de curierat nu isi respecta angajamentul ( ex. pachet ratacit in sistemul de coletarie sau majoritatea produselor sunt din Import si dureaza aprovizionarea ,sau cazul in care nu avem produsul pe stoc. )

Returul

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile de la primirea produsului sau,in cazul prestarilor de servicii ,de la incheierea contractului.”

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contarctului de catre consumator,comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor.Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Cum cumpar?


Folosind meniul din stanga, navigaţi prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor Dumneavoastra, apasati pe optiunea „Pune in cos” pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Veti fi directionat in pagina „Cosul meu de cumparaturi”, unde aveti posibilitatea sa vedeti produsul comandat (Cod,Denumire,Cantitate,Pretul si Totalul) aici puteti sa actualizati cantitatea, sa renuntati la el sau sa va intoareceti la pagina principala pentru a mai adauga produse. Dupa ce ati terminat apasaţi pe butonul „Mergi la Casa” Complectati corect :              - Numele si prenumele – Numar mobil sau telefon – Adresa de e-mail - Adresa exacta unde va fii preluat produsul(-ele) – Localitate si Judetul – Numele Firmei Dvs – Codul Unic de Inregistrare ( C.U.I.) - Numar de Inregsitrare la Camera de Comert.      Dupa ce ati complectat datele de mai sus mentionate,dati CLICK pe “COMANDA!” 

 

Multumim ca ne alegeti pe NOI !!!